Ny administrerende på plass i Norled

Norleds nye administrerende direktør Heidi Wolden hadde sin første dag på jobb mandag 4. mai – midt i en uavklart korona-situasjon. - Det var ikke slik jeg hadde sett for meg de første arbeidsdagene, men det er betryggende å se at selskapet klarer å opprettholde det meste av sine rutetilbud samtidig som helse og sikkerhet til reisende og ansatte ivaretas, sier Wolden.


Oppstart av turistruter utsatt til 24. juni

Oppstart for turistruter flyttes til 1. juni. Dette med bakgrunn i utbruddet av Covid-19 (Coronavirus) og volumbortfall knyttet til dette.


Myndighetene innfører betaling via bilens kjennemerke

I følge pressemelding fra samferdselsministeren vil myndighetene nå innføre betaling via bilens kjennemerke, som alternativ til AutoPASS-brikken


Norled skal drifte Lyngensambandet

Ferje og hurtigbåtrederiet Norled ligger an til å vinne konkurransen om å drifte ferjesamband på Lyngen fra 2021.


Stopper manuell billettsalg og kiosksalg

Norled følger utviklingen av situasjonen knyttet til Koronaviruset (COVID-19) svært nøye. Vår høyeste prioritering er å ivareta sikkerhet og helse for våre passasjerer og ansatte.


Heidi Wolden blir ny administrerende direktør i rederiet Norled

Styret i Norled har tilsatt Heidi Wolden (50) som ny administrerende direktør i ferje- og hurtigbåtrederiet Norled. Wolden kommer fra stillingen som konsernsjef i entreprenør- og boligselskapet Kruse Smith.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17