Nå seiler vi elektrisk på Ullsfjorden!

Første elektriske ferje seiler i Troms. MF «Folkestad» er bygget om til elektrisk drift og ladetårn er på plass ved Breivikeidet. Etter en periode med testing av ladning var det klart for å seile elektrisk 20.mars.


Norled og Brim Explorer samarbeider om nytt hybridfartøy til Bodø

Norled har tildelt Brødrene Aa kontrakt for bygging av et nytt hybridelektrisk fartøy som vil få navnet MS "Bre". Hurtigbåten skal benyttes både som reservefartøy på sambandet Bodø-Væran og Bodø-Gildeskål, og som 100% elektrisk sightseeingbåt i periodene den ikke går inn i ordinære ruter.


Ny Hvalerferje hedrer kvinnelig pioner

Det nye fartøyet får navnet MS «Torine» etter Nilsine «Torine» Madsen - den første kvinnen som ble valgt inn i herredsstyret på Hvaler i 1913. Dette var det første valget der kvinner i Norge hadde stemmerett.


Norled ønsker MS “Frey” velkommen i flåten

Norled har i dag fått overlevert det hybride batterielektriske fartøyet fra Oma Baatbyggeri på Stord. Fartøyet vil hovedsakelig gå på batteri når den kommer i rute i Sogn neste år.


Norleds hurtigbåter gir store miljøgevinster i Trondheimsfjorden

Fra 2024 blir Trondheimsfjorden grønnere med nye fartøy fra Norled. – Fremtidsrettede løsninger og ny teknologi gir oss et langt mer bærekraftig tilbud, sier administrerende direktør i AtB, Grete Fuglem Tennås.


Norled får toppkarakter i bærekraftsmåling av GRESB

Norled får toppkarakter i bærekraftsmåling av GRESB  Norled har klatret helt i toppen på GRESB sin årlige måling av hvordan bedrifter måler og følger opp bærekraft innenfor kategorien «Øvrig Transport». 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17