Lørdagstur til Skjerjehamn (inkl fiskesuppe)

position marker
Avgang fra:
Bergen - Strandkaiterminalen
clock
Avgangstider:

Lørdager

Avgangstid: 14:15
Ankomsttid: 21:00
Varighet: ca 6:45
calendar
Sesong:
01. april - 31. oktober
money
Pris:
Voksen Kr 830,-
Barn Kr 550,-
Honnør (+67) Kr 620,-
Barn under 4 år Kr 0,-
Student (17-29) Kr 620,-

Turbeskrivelse:

Bli med på en magisk halvdags tur fra Bergen til Skjerjehamn. Tidligere et sentralt post - og handelssted, nå et populært reisemål for båtfolk, festivaldeltakere og helgeuftlukter.

Dette er den perfekte turen for deg som har alt, og som trenger et lite avbrekk i hverdagen. Her kan du nyte vakker skjærgård på ekspressbåten til og fra Bergen.

På lørdager har du ca 3,5 timer til rådighet. Her nyter du en deilig fiskesuppe i restauranten. Ta deg gjerne en tur i den opparbeidede turløypen, Blue Garden. Galleriet har forskjellige kunstutstillinger, og landhandelens har mange fristelser og suvenirer til salgs. Ta gjerne badetøy med på varme dager!

Det er også muligheter for å ta seg en tur i Rib båt- ta kontakt med personalet på Skjerjehamn for mer informasjon.

Norled - Tripadvisor

Les omtaler av Norled, eller skriv din egen på Tripadvisor.

Gå til Tripadvisor

 

Se video og bilder for mer inspirasjon

Nyttig informasjon

Distanse

Rundtur, med opphold og båtbytte på Skjerjehamn.

Hva kan du gjøre på Skjerjehamn

Nyt fiskesuppe i restauranten (inkl i prisen), besøk galleri og landhandel, ta en spasertur i Blue Garden.

Billettsalg

Billetter kjøpes på nett eller hos Turistinformasjonen i Bergen. 

Merk barn under 4 år reiser gratis, men fiskesuppe/mat må betales direkte på Skjerjehamn.

Universell utforming

Våre båter har universell utforming med lett adkomst for rullestolbrukere- MEN- denne turer egner seg ikke for rullestorbrukere, da det er noe vanskelig å manøvrere seg fra båten og på området på Skjerjehamn.

 

disclaimer Vi gjør oppmerksom på at bestillingen ikke kan endres. Billett kan kanselleres og refunderes iht til enhver tid gjeldende aksepterte betingelser.